Tämän torstain tekstin tuottaminen ja sivuston suunnittelu oli Google Sitesillä leikkimistä. Ja klo 14 aion hilpasta auditorioon seuraamaan erästä opinnäytetyötä.

Viime tuntien jälkeen totesin, että pääsin jo pikkusen jyvälle Joomlasta. Tuolloin pääni ei kestänyt alkaa toista uutta julkaisujärjestelmää kokeilemaan. Nyt siis kokeilin vain Google Sitesiä, joka siis näyttää kaiken, mitä tekee, julkisesti. Lorem Ipsumia ja moimoita muutaman typerän kuvan kanssa sivuille laitoin. Ja voin tyytyväisenä todeta, että aika helppohan tuo Google Siteskin on käyttää. Enpä kyllä tiedä, tuleeko sitä koskaan käytettyä. Aika näyttää miten käy Cool Ja molemmat -sekä Joomla että Google Sites, ovat sellaisia julkaisujärjesltelmiä, että kun kerran on niillä kikkaillut, muistaa varmasti aikojen päästäkin miten niitä käytetään. Tai ainakin suurin piirtein ja kokeilemalla löytyy perustoiminnat nopeasti. Toista on html-kielen kanssa. Jos tästä nyt pitäisi koodata nettisivut (vaikka ekana vuonna on käyty verkkoviestinnän perusteet, jossa teimme sivut) niin heti menisi peukku suuhun.

Eipä tässä tällä kertaa muuta.

"Ope" väittää, että blogeissamme on vain yksi kommentti. On minun blogiani ainakin kommentoineet muutamat opiskelukollegat ja minä kävin yhtenä iltana heittämässä kommentit kaikkien blogeihin.

Ja muuten kun luet tätä päiväkirjaa arvostelumielessä, niin katsahdin itse jo jossakin vaiheessa, että hetkonen, missä ovat alkupään kirjoitukset. Kappas -ne löytyvät maaliskuu-linkin alta. :)

Jepujee. Odotan, että pääsen katsomaan "erikoista" opinnäytetyötä, siellä on kuulemma luvassa jotakin vähän epätavallisempaa.

Näin tällä kertaa. Hei vaan!